Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele nu mai evită rostirea adevărului. Nu le mai interesează păstrarea armoniei cu orice preț!

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Balanță anunță posibile schimbări în sau de parteneriate, atât în plan profesional, cât și sentimental.

În primele zile ale săptămânii, atenția Balanțelor se va îndreapta spre copii sau spre clarificarea unor probleme din trecut dar care afectează atmosfera din cuplu.

Balanțele nu vor mai fi la fel de dispuse ca altădată să facă mici compromisuri, să evite rostirea adevărului sau să țină cont prea mult de cei din jur doar pentru a nu tulbura pacea în familie.

Același lucru este valabil și la locul de muncă, în special miercuri, 4 octombrie.

Joi, 5 octombrie, Luna Plină din zodia Berbec le va face pe Balanțe să spună ce vor, să aducă argumente greu de combătut și să învingă orice dezbatere sau competiție.

Pentru Balanțe, asta poate însemna și decizia de a se retrage dintr-un mariaj sau dintr-o colaborare profesională. Retragerea va fi însoțită, în unele cazuri, de vorbe grele dar deloc neadevărate, iar împăcarea ulterioară va fi imposibilă.

Și ziua de vineri, 6 octombrie, se va înscrie în aceleași coordonate, multe Balanțe renunțând chiar și la persoane sau situații care păreau că vor face mereu parte din viața lor.

În weekendul 7-8 octombrie, Balanțele își vor trage sufletul și vor profita de contextul astral adus de Luna aflată în Taur și care înseamnă pasiune,  intimitate și plăcerea de a trăi fiecare clipă cu intensitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top