Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019. O zodie trebuie să facă ceva nou

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019. O zodie trebuie să facă ceva nou

Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019. O zodie trebuie să facă ceva nou. Citește horoscopul săptămânal 2-8 septembrie și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019

Situația financiară este puțin instabilă. Ai prea multe lucruri în cap pe care vrei să le cumperi și pe zi ce trece banii se cheltuiesc și simți că nu faci față. Te sfătuim să fii optimist, pentru că situația va reveni la normal.

Taur

Te îngrijorezi de foarte multe ori degeaba și tinzi să iei decizii pripite. Calmează-te, un prieten va sări în ajutorul tău și lucrurile se vor rezolva.

Gemeni

Starea ta de spirit ți se schimbă de la o zi la alta, iar acest lucru îl debulosează pe cel de lângă tine. Te sfătuim să îți faci puțină ordine în viață și să revii când ești hotărât.

Rac

Deși ești o fire foarte puternică, zilele acestea te simți fără puteri și ești obosit. Nu mai ai răbdare să comunici cu ceilalți și te enervezi imediat. Îți recomandăm să iei o pauză.

Leu

Cu cât încerci să fugi de probleme și de situațiile complicate, cu atât mai mult reușești să te implici în ele. O persoană din jurul tău, te va ajuta să scapi de ele.

Fecioară -Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019

Investești foarte mult în tine și în ceea ce îți place. Este timpul să te lași purtată de val. Aceste zile vor fi foarte importante pentru tine.

Balanță

Vei avea multe conflicte cu partenerul de cuplu din cauza situației financiare. Dacă simți că lucrurile nu se pot rezolva, te sfătuim să încheiați totul pentru a fi liniștit.

Scorpion

În următoarea perioadă vei fi irascibil și greu de suportat, motvi pentru care este posibil să rămâi singur pentru a-ți rezolva problemele. Încearcă să te calmezi.

Săgetător -Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019

Persoana iubită îți va da planurile peste cap. Vei realiza că lucrurile nu merg atat de bine între voi și vei avea de luat decizii importante.

Capricorn

Deși ești o persoană energetică și vrei să te implici în toate activitățile, încearcă să iei o pauză. Chiar dacă nu simți din cauza adrenalinei, este posibil să clachezi brusc.

Vărsător

Vei merge într=o vacanță cu familia, iar acolo vei afla un lucru importantă despre o persoană care înseamnă foarte mult pentru tine.Posibil să rămâi dezamgit!

Pești -Horoscop săptămânal 2-8 septembrie 2019

Vei fi nevoit să iei legătura cu foarte mulți oameni, iar acest lucru te obosește chiar dacă nu realizezi. De asemenea, te sfăt
uim să pui accent pe relațiile din jurul tău.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top