Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii se confruntă cu restricții financiare din cauza unor obligații familiale. La job: o posibilă idilă!

Horoscopul săptămânii 21-27 august pentru zodia Scorpion anunță schimbări în carieră, dar și restricții financiare.

Luni, 21 august, Luna Nouă și Eclipsa de Soare îi poate motiva pe Scorpioni să ia în calcul schimbări esențiale în plan profesional. Poate chiar schimbarea domeniului de activitate!

Dar, pentru că Mercur este retrograd, schimbările concrete ar trebui puse în practică după data de 5 septembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Mercur retrograd le poate aduce, marți, 22 august, o serie de informații legate de un job care îi interesează, dar Scorpionii trebuie să le verifice cu atenție.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună, îi va ajuta pe Scorpioni să își extindă cercul de prieteni și să se afirme în domeniul în care lucrează.

Joi, 24 august, Scorpionii care traduc, redactează sau au de completat documente oficiale trebuie să verifice totul înainte de a le semna sau înainte de a le expedia.

Vineri, 25 august, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, anunțând posibile restricții financiare datorate obligațiilor de familie ale Scorpionilor.

Sâmbătă, 26 august, Venus va intra în zodia Leu. Pentru Scorpioni, acest tranzit poate însemna o idilă la locul de muncă sau un job nou, în care imaginea personală va avea un rol deosebit.

Duminică, 27 august, Scorpionii își vor oferi o zi de răsfăț, care va include, cu siguranță, și o repriză de shopping.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top