Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii care vor să își cumpere o casă ori ceva pentru casă obțin creditul solicitat sau ajutor financiar de la rude. Profesional, au de ales între două oferte.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă noilor proiecte, noilor relații și noilor obiective personale pe termen lung. Soarele va fi principalul aliat al nativilor pentru că va intra în zodia lor, le va accentua farmecul personal și le va scoate în cale numeroase oportunități.

În plus, prezența planetei care îi patronează (Mercur) în sectorul Secretelor din astrogramă le va facilita obținerea de informații utile, relația cu protectori discreți și succesul în negocieri și strategii pe termen lung.

În primele zile din săptămână, Gemenii pot afla și secrete de familie sau pot fi ajutați financiar, de o rudă sau pot obține un credit pentru a-și cumpăra o casă ori ceva pentru casă.

În ziua de miercuri, 23 mai, mulți Gemeni vor avea de ales între două oferte de colaborare sau vor trebui să aleagă între actualul job și o afacere pe cont propriu, iar ziua de joi va fi perfectă pentru călătorii și relații cu persoane din străinătate, dar și pentru susținerea unor examene, pe care nativii le vor promova fără emoții.

În a doua parte a săptămânii, Gemenii vor avea acces la informații confidențiale sau vor reuși ca, prin efort personal, să fie mai bine informați decât colegii sau adversarii lor și astfel vor reuși să dețină avantajul net în orice fel de competiție.

Ziua de vineri, 25 mai, le va aduce Gemenilor confirmarea oficială a succesului sau le va aduce noroc în noi afaceri. În weekend, prezența Lunii în casa Sănătății le atrage atenția nativilor că, în ciuda energiei debordante, au nevoie și de odihnă.

În plan sentimental, cea mai importantă va fi ziua de joi. Aceasta le poate aduce nativilor șansa de a întâlni pe cineva special cu ocazia unei călătorii în străinătate sau a unui eveniment. Pentru Gemenii care au, deja, o relație, zilele amintite vor fi potrivite pentru călătorii în doi și planuri de vacanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top