Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Peşti

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Peşti – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Peşti – Oana Hanganu. Peștii ar trebui să nu vorbească prea mult cu prietenii despre relația lor de iubire (mai ales dacă aceasta este la început) sau despre planurile de călătorie.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Pești anunță relații armonioase cu rudele, interes special pentru decorarea și amenajarea locuinței, dar și oportunități sentimentale, aduse de prezența planetei Iubirii în ”casa Iubirii” din astrogramă.

Aflată în ”casa Iubirii” din astrograma Peștilor, planeta Iubirii va aduce mai multă armonie și în relația nativilor cu proprii copii, dar și mari șanse de câștiguri financiare de pe urma unor hobby-uri pe care nativii le pot transforma în afacere.

În ceea ce privește relația Peștilor cu familia, prezența Soarelui în zodia Gemeni este de bun augur. Soarele va intra în Gemeni în ziua de 21 mai și, timp de o lună de zile, va activa sectorul Familiei și al casei din astrograma generală a Peștilor. Nativii care vor să se mute, să vândă sau să cumpere o casă ori să își întemeieze o familie vor avea noroc chiar din primele zile ale săptămânii.

Miercuri, 23 mai, va fi o zi foarte bună pentru Peștii care se pregătesc pentru un examen, pentru cei care au de susținut proiecte în public sau negociază un contract, dar și pentru cei care lucrează la diferite proiecte legate de comunicare, comerț sau turism.

În ziua de joi, 24 mai, Peștii pot afla secrete importante de la cineva din familie sau pot primi informații legate de o casă de care erau interesați sau de o afacere de familie pe care se gândeau să o lanseze. Ziua este potrivită și pentru refacerea legăturii cu rudele pe care nativii nu le-au mai văzut de mult timp și pentru stingerea unor conflicte.

Vineri, 25 mai, Peștii au șansa de a călători în străinătate sau pot primi o invitație de la cineva din străinătate. Ziua este foarte bună și pentru cei care vor să lucreze în altă țară.

În weekend, nativii Pești ar trebui să nu vorbească prea mult cu prietenii despre planurile de călătorie și despre relația lor de iubire (mai ales dacă aceasta este la început). Sau nativii se pot certa cu persoana iubită din cauza afirmațiilor nepotrivite făcute de un prieten.

Ziua de duminică este norocoasă pentru nativii singuri care călătoresc în străinătate, pentru că în acest context ei își pot întâlni marea iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top