Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Rac - Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii se gândesc la căsătorie sau își asumă responsabilități suplimentare în cuplu. În ceea ce privește noile proiecte profesionale, deocamdată trebuie să aibă așteptări moderate.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Rac anunță noroc în dragoste iar, în plan profesional, le recomandă nativilor să dedice mai mult timp proiectelor aflate în derulare sau să încerce să refacă vechi colaborări ori afaceri.

În cazul noilor proiecte, nativii trebuie să aibă așteptări ”moderate” pentru că rezultatele cu adevărat impresionante vor veni în ultima parte a lunii iunie, după ce Soarele va intra în zodia Rac.

În ziua de luni, 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și va activa în sectorul Secretelor și trecutului din astrograma Racilor, aducându-le nativilor șansa de a repara greșeli din trecut sau de a găsi soluții la probleme mai vechi.

Săptămâna începe însă și cu prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Rac, prezență care amplifică norocul nativilor în dragoste, inclusiv pentru nativii singuri.

Ziua de duminică, 27 mai, va fi cea mai promițătoare în acest sens. Atunci Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma Racilor, alături de Marele Benefic Jupiter și va forma un aspect armonios cu planeta Responsabilității, Saturn, aflat în casa Mariajului din astrogramă.

Atunci mulți nativi se vor gândi la căsătorie sau relația lor va intra într-o nouă etapă, cu asumarea mai multor responsabilități.

Dar, până atunci, primele zile din săptămână le pot aduce Racilor vești sau oferte de la prieteni din străinătate, dar și posibile tensiuni între prieteni și persoana iubită.

În ziua de joi, 24 mai, Racii pot întâlni persoane care vor juca un rol important în viața lor, fie în afaceri, fie în plan personal. În cazul unei ”îndrăgostiri”, atracția fizică va fi foarte puternică, dar Racii vor face, rapid, câțiva pași înapoi, pentru că nu se vor simți confortabil în noua ”conjunctură” sau nu vor dori, încă, să se implice în ”ceva serios”.

În ultima parte a săptămânii conjunctura astrală încurajează discuțiile sincere în cuplu privind viitorul relației.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top