Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Marte intră în Săgetător. Cum sunt afectate zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 22-28 ianuarie 2018. Marte intră în zodia Săgetător. Află cum sunt afectate zodiile.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2018 anunță o perioadă în care realismul și responsabilitatea rămân principalele coordonate în orice proiect, acțiune sau demers, iar nerespectarea obligațiilor asumate sau a cuvântului dat provoacă schimbări nedorite (în carieră, în relații, în afaceri etc.)

HOROSCOP PENTRU BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Conjunctura astrală se schimbă, Soarele și Luna nu mai sunt în Capricorn, în zodia amintită rămânând, totuși,  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității) și Mercur (planeta Comunicării).

Soarele, aflat în Vărsător din data de 20 ianuarie ne ajută să punem preț pe socializare, iar Venus, tot în Vărsător (din 18 ianuarie) aduce un soi de detașare în iubire și ne îndeamnă să vedem în partenerul de suflet un adevărat prieten.

În prima parte a acestei săptămâni,  Marte, planeta Acțiuni și a Pasiunii, va rămâne în Scorpion, alături de Jupiter. În ziua de 26 ianuarie, însă, Marte se va muta în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 17martie.

Marte în Săgetător va amplifica interesul și lupta pentru adevăr, va accentua spiritul de aventură și ne va ajuta să ne apărăm ideile și convingerile și să facem pașii necesari pentru a obține succesul dorit.

Află cum va fi săptămâna aceasta pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii au parte de schimbări pozitive în plan profesional și financiar dar trebuie să evite certurile…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii își apără foarte bine interesele financiare și obțin ce vor. În cuplu au parte de mai multă pasiune și gelozie…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii trebuie să facă primul pas în relațiile care îi interesează. În cuplu, un prieten poate fi „mărul discordiei”…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii au energie și ambiție pentru schimbări în plan profesional sau în stilul de viață, dietă sau rutina zilnică…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii trăiesc fiecare clipă cu pasiune. În profesie pun accent pe creativitate. În iubire, cei singuri au chef de aventuri…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele pot preveni sau, după caz, pot atenua tensiunile din cuplu. Dar e nevoie de o mai bună comunicare…Citește aici horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele  primesc sprijin financiar din partea părinților sau pleacă într-o călătorie pentru a-și vizita familia…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii  câștigă mulți bani și au  succes în carieră dacă își respectă obligațiile și responsabilitățile asumate…Citește aici horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii au noroc. Pentru ei începe o perioadă în care își pot transforma planurile și dorințele în realitate…Citește aici horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii află secrete din trecutul unor persoane în care aveau încredere și relația cu acestea are de suferit…Citește aici horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii își extind rețeaua profesională, sunt admirați și au parte de oportunități sentimentale…Citește aici horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii își consolidează statutul profesional. În iubire sunt nostalgici. Unii dintre ei reiau o relație din trecut…Citește aici horoscopul complet pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top