Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Balanță

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Balanță. Balanțele primesc sprijin financiar din partea părinților sau pleacă într-o călătorie pentru a-și vizita familia.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Balanță anunță o agendă încărcată, cu multe întâlniri, negocieri, evenimente sau călătorii. În plan sentimental, planeta Iubirii este principalul aliat al nativilor.

Din 18  ianunarie, Venus, planeta Iubirii, se află chiar în casa Iubirii din astrograma Balanțelor. Mai mult, Venus este planeta care le patronează pe Balanțe. Și tot în casa Iubirii din astrograma lor se află, din 20 ianuarie, Soarele. Astfel, viața sentimentală a nativilor este susținută de astre.

Comunicarea cu ceilalți primește, din 26 ianuarie, un important imbold, prin intrarea planetei Marte în Săgetător și în sectorul Comunicării din astrogramă, iar asta înseamnă mai multe invitații de onorat, mai multe întâlniri, mai multe călătorii. Și perioada aceasta va dura până în 17 martie, când Marte va intra în Capricorn.

Deocamdată, săptămâna va începe cu Luna aflată în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Balanțelor, iar armonia dintre aceasta și Venus se va regăsi, chiar de luni, în relația de cuplu.

Miercuri, 24 ianuarie, atenția Balanțelor se va îndrepta spre casă și familie, așa cum indică aspectul favorabil dintre Mercur și Pluton, planete aflate  Capricorn.

S-ar putea ca Balanțele să rezolve o problemă oficială legată de casă ori să  demareze o afacere de familie,să își schimbe locuința sau să plece într-o călătorie pentru a-și vizita părinții.

Joi, 25 ianuarie, un alt aspect favorabil, format de Mercur și Jupiter, le poate aduce Balanțelor sprijin financiar din partea familiei sau profit dintr-o tranzacție imobiliară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top