Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Fecioară 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Fecioară

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Fecioară. Fecioarele pot preveni sau, după caz, pot atenua tensiunile din cuplu. Dar e nevoie de o mai bună comunicare!

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie  pentru zodia Fecioară pune accent pe comunicarea necesară în relația de iubire și anunță schimbări în „dinamica” vieții de familie.

Din 11 ianuarie, Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare, se află în zodia Capricorn, alături de Pluton și Saturn și cere comunicare în relația de iubire, pentru prevenirea sau, după caz, atenuarea tensiunilor.

Semnificativă în acest sens va fi ziua de miercuri, 24 ianuarie, când se va forma o „conjuncție” între Mercur, planeta Comunicării și Pluton, planeta Transformării.

Pentru relațiile aflate la început, această conjunctură astrală va fi un important îndemn pentru conștientizarea, asumarea și exprimarea sentimentelor.

Un alt îndemn la comunicare va fi și aspectul armonios format de Mercur și Jupiter, în cursul zilei de 25 ianuarie. Jupiter,Marele Benefic, se va afla chiar în casa Comunicării din astrogramă Fecioarelor, în timp ce Mercur va fi în casa Iubirii.

Același aspect transformă data de 25 ianuarie într-o zi potrivită pentru călătorii în doi sau, în cazul celor singuri, poate aduce șansa de a întâlni pe cineva special cu ocazia unui eveniment sau a unei călătorii.

Vineri, 26 ianuarie, Marte va intra in Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie. Pentru Fecioare, va începe o perioadă în care atenția se va îndrepta spre casă (de exemplu, spre lucrări de amenajare) și familie (de exemplu, demersuri pentru apărarea patrimoniului sau pentru tranzacții cu terenuri și case).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top