Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Leu 26 - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Leu

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Leu. Leii trăiesc fiecare clipă cu pasiune. În profesie pun accent pe creativitate. În iubire, cei singuri au chef de aventuri.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Leu anunță schimbări pozitive în plan sentimental, interes pentru distracție, pasiune în iubire și creativitate „la cote înalte”.

Prezența Soarelui în zodia Vărsător din 20 ianuarie aduce „zile senine”  în relațiile nativilor Leu, mai ales că tot în  Vărsător se află și Venus, planeta Iubirii (din 18 ianuarie).

În plus, săptămâna aceasta aduce un eveniment care va influența casa Iubirii din astrograma Leilor: în 26 ianuarie, Marte, planeta Pasiunii și a Acțiunii, va intra în Săgetător.

Marte în Săgetător va dinamiza viața sentimentală a Leilor și le va accentua creativitatea, va amplifica spiritul de aventură și îi va încuraja pe nativi să pună pasiune și suflet în tot ceea ce fac.

Dar Leilor li se cere să nu își neglijeze obligațiile deja asumate. În ziua de miercuri, 24 ianuarie, conjuncția dintre Mercur și Pluton le atrage atenția asupra obligațiilor de serviciu, iar joi, planetele Mercur și Scorpion le cer să își respecte promisiunile făcute părinților sau să nu uite de „chestiuni” administrative sau gospodărești.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între Mercur și Uranus, care le recomandă atenție în redactarea sau negocierea unor acte sau în pregătirea unei călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top