Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Săgetător 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Săgetător

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Săgetător. Săgetătorii au noroc. Pentru ei începe o perioadă în care își pot transforma planurile și dorințele în realitate.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă favorabilă marilor schimbări, pentru că nativii vor avea energie și ambiție, dar și noroc. Toate planurile lor vor putea fi puse în aplicare!

În data de 26 ianuarie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie. În tot acest timp, Săgetătorii vor creiona planuri îndrăznețe  pe care le vor transforma în realitate pentru că Marte va fi principalul lor aliat.

Nici cu banii nu vor sta rău  în această săptămână pentru că în casa Banilor din astrograma lor se vor afla Soarele și Venus, „Micul Benefic” din astrologie.

În plan sentimental, vor beneficia din plin de armonia dintre Venus (planeta Iubirii) și Lună, aflata în casa Iubirii lor, chiar din prima zi a săptămânii.

Zilele de miercuri și joi vor fi potrivite pentru negocieri, contracte, afaceri, iar surprize plăcute pot veni din partea unor foști colegi sau a unor persoane cu care nativii au mai colaborat în trecut. Asta anunță aspectele pe care planeta Mercur le va face în zilele amintite cu Pluton și Jupiter.

Sâmbătă, 27 ianuarie, Luna se va afla în casa Mariajului și va forma un aspect armonios cu Venus, planeta Iubirii, așa că săptămâna se va încheia frumos pentru Săgetători. Singurul aspect care poate tulbura armonia este cel format de Uranus și Mercur, dar dacă Săgetătorii vor evita discuțiile despre bani, vor fi evitate și problemele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top