Connect with us
Horoscop săptămânal 23 - 29 aprilie 2018 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Gemeni pentru zodii

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Gemeni pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2018. Află ce aduce intrarea planetei Venus în Gemeni pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 este dominat de intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, în ziua de marți, 24 aprilie.

Venus va rămâne în Gemeni până la data de 19 mai 2018 și va accentua ”nevoia de spațiu personal” și de independență în relații, dorința de a petrece cât mai mult timp alături de prieteni, dar și de a călători, de a învăța lucruri noi și de a fi bine informat și de a comunica.

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 23 – 29 aprilie 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi previziunile complete pentru fiecare zodie!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii ar trebui să nu își contrazică șefii în această săptămână sau măcar să aibă argumente foarte solide pentru a-și susține punctul de vedere.

Taurii rezolvă probleme administrative sau legale și s-ar putea să aibă nevoie de acte suplimentare. La serviciu, au de refăcut un document sau proiect.

Gemenii singuri își întâlnesc marea iubire, dar s-ar putea ca prietenii lor să nu fie foarte încântați de alegerea făcută. În plan financiar, atenție la investiții!

Racii își vizitează părinții sau vor să revadă locurile în care au copilărit. În plan sentimental, este posibilă împăcarea cu o fostă iubire. Sau apare tentația unei aventuri.

Leii au parte de schimbări și succes în carieră. Înainte de a accepta o ofertă care ”le surâde”, ar fi bine, totuși, să discute și cu familia.

Fecioarele trebuie să ia parte la un eveniment important, la care sunt invitate ”în ultima clipă”, iar cheltuielile necesare vor da peste cap bugetul familiei.

Balanțele au noroc: Venus, planeta care le patronează, intră în zodia Gemeni și, până în mai, favorizează călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate.

Scorpionii au avantaje prin alții, primesc daruri, recompense ori credite. În cuplu au parte de pasiune. În afaceri trebuie să fie prudenți: au rivali incorecți.

Săgetătorii devin mai chibzuiți și mai responsabili. În plan personal, astrele favorizează relațiile la distanță, iar pentru cuplurile deja formate, comunicarea, distracția și călătoriile.

Capricornii trebuie să se implice mai mult în problemele casnice și să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei, mai ales dacă au copii.

Vărsătorii recuperează o datorie sau sunt recompensați pentru o activitate din trecut. În plan sentimental, norocul le surâde: planeta Iubirii ajunge în sectorul Iubirii din astrograma lor.

Peștii trebuie să își promoveze mai eficient ideile, proiectele sau afacerile. În familie se reface armonia, iar nativii necăsătoriți vor să se așeze la casa lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top