Connect with us
Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii trebuie să își promoveze mai eficient ideile, proiectele sau afacerile. În familie se reface armonia, iar nativii necăsătoriți vor ”să se așeze la casa lor”.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță relații armonioase cu familia, dar și venituri suplimentare. Suplimentarea veniturilor va fi favorizată chiar de luni de aspectul armonios dintre Lună și planeta Mercur, Luna fiind în casa Profesiei, iar Mercur, în casa Banilor din astrograma generală a Peștilor.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

În ziua de marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Venus în Gemeni va acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Peștilor, ajutându-i pe nativi să aibă relații armonioase cu rudele (în special cu părinții) sau, dacă sunt necăsătoriți, să își dorească să se ”așeze la casa lor”.

Venus în Gemeni va spori creativitatea nativilor și îi va ajuta să își reamenajeze locuința sau să se orienteze către profesii legate de domeniul imobiliar sau de design interior.

Mijlocul săptămânii va fi marcat de aspectul tensionat format de planetele Mercur și Saturn, aspect care anunță risc de ceartă cu prietenii, din motive financiare sau nevoia de a schimba anumite planuri și proiecte din cauza resurselor insuficiente.

Vineri, 27 aprilie, Luna va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până duminică și va pune un accent suplimentar pe nevoia de bani a naivilor. Norocoasă va fi chiar ziua de vineri, când Peștii își pot cumpăra o casă ori pot face achiziții importante pentru locuință, la prețuri avantajoase.

În următoarele zile, nativii Pești trebuie să analizeze cu maximă atenție și prudență ofertele de afaceri sau colaborare, mai ales dacă acestea vin din partea unor prieteni.

Săptămâna se încheie cu un aspect armonios format de Soare și planeta Saturn, aspect care se va face simțit și în următoarele zile. Soarele se va afla în sectorul Comunicării și călătoriilor, iar Saturn (acum retrograd), în sectorul Prietenilor și al rețelelor sociale.

Acest aspect le recomandă Peștilor să onoreze invitațiile primite și să își promoveze mai eficient proiectele, ideile sau afacerile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top