Connect with us
Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23 – 29 aprilie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au avantaje prin alții, primesc daruri, recompense ori credite avantajoase. În cuplu au parte de pasiune. În afaceri trebuie să fie prudenți: au rivali incorecți.

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe carieră chiar de luni, când armonia dintre Lună și Mercur poate aduce noi colaborări sau parteneriate de afaceri. Luna se va afla în sectorul Carierei, iar Mercur, în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor.

Marți dimineața, Scorpionii trebuie să își ”ajusteze” atitudinea și reacțiile pentru a nu amplifica posibilele tensiuni care vor exista la locul de muncă și care ar putea să le aducă probleme pe termen lung.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Dar tot marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Scorpionior, ajutându-i să obțină creditele de care au nevoie, să fie premiați sau recompensați pentru activitatea lor sau să beneficieze din plin de generozitatea partenerului de viață.

Totodată, Venus în Gemeni va aduce mai multă pasiune în cuplu sau, pentru cei singuri, va aduce relații în care pasiunea va fi ”elementul central”.

Miercuri, 25 aprilie, Soarele aflat în sectorul Mariajului va fi în armonie cu Luna aflată în sectorul Prietenilor, anunțând o zi potrivită pentru discuții sincere în cuplu și pentru planuri de viitor.

A doua parte a săptămânii va fi marcată de aspectul tensionat dintre Mercur și Saturn, care anunță posibile certuri cu colegii sau rivali incorecți în afaceri. Tot joi, planetele Marte și Saturn vor acționa în casa Comunicării și afacerilor din astrograma Scorpionilor. Aceștia vor fi greu de învins în orice competiții.

Nativii petrec un weekend de neuitat

Vineri, 27 aprilie, Scorpionii vor sta cu ochii pe ceas, așteptând cu nerăbdare ca programul de lucru să se încheie pentru că nu vor fi în formă și nici chef de discuții nu vor avea.

Weekend-ul va fi perfect pentru odihnă și relaxare, iar relația de cuplu va avea de câștigat de pe urma aspectului armonios format de Soare și Saturn.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top