Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – BERBEC. Berbecii sunt favorizați de astre: au noroc și-n amor, și-n plan financiar.

Berbecii au noroc în iubire: fie reaprind flacăra pasiunii în cuplu, fie întâlnesc pe cineva special, poate chiar la locul de muncă.

În ziua de  28 aprilie, planeta IubiriiVenus, ajunge, din nou, în zodia Berbec. Venus a mai poposit în semnul Berbecului în  luna martie, dar atunci a avut  o ” mișcare retrogradă” și   a provocat un amalgam de sentimente, confuzii și încurcături, dând peste cap viața amoroasă a multor nativi. Multe amintiri, tentații și regrete, foste iubiri care au revenit fără ca relațiile să ia o „turnură” clară sau multe frustrări, reproșuri, neîmpliniri și suspiciuni în relațiile de cuplu „cu vechime”! Toate acestea au creionat viața multor nativi Barbec și lor nu le-a fost deloc ușor.

De data asta, Venus revine în zodia Berbec și clarifică lucrurile. Cei care aleg să rămână împreună vor fi ajutați de Venus să își consolideze cuplul, iar cei care vor alege să se despartă, vor fi ajutați de Venus să întâlnească pe cineva special.

Prezentă în zodia lor, Venus îi îndeamnă pe Berbeci să dea o mai mare atenție „imaginii” și mulți dintre nativi își vor schimba, în această perioadă, look-ul sau stilul vestimentar.  Iar efectele nu se vor lăsa așteptate: nativii vor fi atrăgători, fermecători, cuceritori, vor flirta și „se vor juca cu focul”. Iarl unii dintre ei se vor îndrăgosti cu adevărat și, impulsivi cum sunt, se vor  gândi la căsătorie.

Dar Jupiter „le cere răbdare”:  „Marele Benefic”  din astrologie, care le aduce, acum, Berbecilor, noroc în relații, este „în mișcare retrogradă” până în 4  iunie. Abia după această dată Berbecii ar trebui să ia decizii importante privind parteneriatele de orice fel!

Răbdare le cere și Soarele aflat încă din 20 aprilie în zodia Taur, o zodie a răbdării, perseverenței și a lucrurilor făcute cu calm și pe îndelete.  Răbdare nu doar în iubire, ci și în plan profesional și în luarea deciziilor legate de bani!

Soarele în zodia Taur le aduce nativilor Berbec multe oportunități financiare, dar Mercur retrograd le  încurcă socotelile cu blocaje, amânări sau datorii, în timp ce Marte, planeta Războiului, îi face cam țâfnoși, intoleranți și arțăgoși.

Astfel, Berbecii care nu își păstrează cumpătul, riscă să rateze oportunități, să distrugă parteneriate și colaborări și să piardă (inclusiv bani) „pe mâna lor”. Acest context provocator se menține și săptămâna viitoare, dar există un moment favorabil pe care Berbecii ar trebui să nu îl rateze pentru că acesta poate întoarce totul în favoarea lor.

Momentul favorabil Berbecilor este Luna Nouă din data de 26 aprilie, care va avea loc în zodia Taur. Luna Nouă va influența „sectorul resurselor” din astrograma Berbecilor, care vor primi vești bune legate de bani, vor avea de câștigat în urma unor (re)negocieri sau vor găsi noi surse de venit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top