Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU. Pentru Leii singuri, Iubirea vine „de peste mări și țări”.

Pentru Lei, săptămâna pare că începe cu un weekend prelungit: nativii găsesc timp și pentru prieteni, și pentru persoana iubită, astfel că nimeni nu are motive de nemulțumire. Luni, între planetele Mercur și Uranus se formează un „trigon”, un aspect favorabil care influențează relațiile cu prietenii și relația de cuplu.

Dar nici la serviciu nu sunt probleme pentru că Luna în Berbec, un semn de foc, la fel ca Leul, le dă nativilor energie, entuziasm și putere de concentrare, atât de necesară acum, când, din cauza lui Mercur retrograd, nu toate informațiile necesare ajung la timp sau unele documente se rătăcesc și Leii trebuie să muncească în plus, ca să le refacă.

Luna va rămâne în zodia Berbec și marți, iar miercuri se va muta în semnul Taurului, acolo unde se află, din 20 aprilie, și Soarele. Mai mult, în ziua de 26 aprilie, va fi Lună Nouă în zodia Taur, care le va aduce, Leilor, un nou succes sau o veste importantă legată de cariera lor.

Și s-ar putea ca vestea să vină de la o persoană sau de la o companie din străinătate sau să se refere la anumite schimbări pe care Leii ar trebi să le facă (de exemplu, să se mute în altă țară sau să înceapă un job care presupune foarte multe călătorii în străinătate).

Aflată în zodia Berbec până în luna iunie, planeta Venus poate aduce, pentru Lei, o relație de iubire cu cineva din altă țară sau îi poate ajuta pe nativi să își întâlnească „jumătatea” în timpul unei călătorii.

În zodia Berbec se află, alături de Venus și Uranus, și planeta Mercur,care sporește șansele nativilor de a călători „peste hotare” în interes profesional sau pentru completarea studiilor.

Dar ziua de 26 aprilie poate fi una importantă și în plan personal pentru că, motivați de „conjuncția” (un aspect astrologic favorabil) dintre Venus și Mercur, Leii rostesc cuvintele potrivite la momentul potrivit și pit aplana conflicte mai vechi.

Weekend-ul va fi încărcat cu multe evenimene la care Leii vor fi invitați, dar n-ar fi rău dacă ar sta și pe-acasă. Planeta Pluton, aflată în zodia Capricorn, pattonează acum sectoeul Sănătății din astrograma Leilor și  „le recomandă” să nu facă excese de niciun fel și să evite stressul.

Pluton îi îndeamnă pe Lei să se odihnească în weekend, dar Luna și Marte, care află în zodia Gemeni, le amplifică pofta de distracție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top