Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Berbec  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Berbec  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Berbec  – Oana Hanganu. Berbecii au chef de taifas sub clar de lună, dar pasiunea și gelozia merg mână în mână. Exagerând, pot pierde totul.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Berbec anunță noroc în iubire, dar și provocări.

Pe de o parte, Soarele în Leu aduce noroc în iubire, dar pe de altă parte, Marte aflat în aceași zodie, aprinde focul pasiunii și amplifică impulsivitatea, nerăbdarea și gelozia.

În plus, Mercur, aflat tot în zodia Leu, este  mesagerul iubirii, așa că, luni și marți, Berbecii fac declarații convingătoare și au chef de taifas sub clar de lună.

Gelozia aduce sare și piper într-o relație, dar ‘ce e prea mult, strică”! Exagerând, Berbecii pot pierde totul, în special în cazul relațiilor aflate la început.

Exagerările și impulsivitatea pot complica și relațiile de muncă, în special după ce Mercur va părăsi zodia Leu și va ajunge în Fecioară.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Berbeci, ziua de miercuri va fi începutul unei perioade plină de succes în plan profesional.

Joi și vineri sunt zile perfecte pentru o minivacanță în doi, dar și pentru găsirea de noi parteneri de afaceri sau colaboratori, în special pentru Berbecii care lucrează pe cont propriu sau în domenii care le permit să își valorifice creativitatea.

În weekend, Berbecii vor fi nevoiți să facă slalom printre obligațiile profesionale și cele personale.

S-ar putea ca ambiția și atenția acordată carierei să le aducă nativilor Berbec probleme cu partenerul/partenera de viață, mai ales în a doua parte a zilei de duminică.

În weekend, Berbecii singuri stârnesc pasiuni și primesc declarații și complimente. În ciuda orgoliului satisfăcut, cei mai mulți dintre ei nu vor dori să își complice viața. Pentru moment!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top