Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Gemeni  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Gemeni  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Gemeni  – Oana Hanganu. Gemenii află că ‘Roata se întoarce”: persoana iubită preferă să petreacă în oraș, cu prietenii. Ei stau acasă și așteaptă

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Gemeni începe cu o zi care le demonstrează nativilor că ‘Roata se întoarce”.

Luni, persoana iubită preferă să își petreacă seara în oraș, cu prietenii, în loc să se grăbească spre casă, pentru o seară în familie.  Și de aici, ‘lung prilej de vorbe și de ipoteze”…

Marți, Gemenii ar trebui să reziste tentației de a răspunde cu aceeași monedă, pentru că nici ei, nici relația lor nu ar avea nimic de câștigat.

Mai bine ar profita de conjunctura astrală favorabilă pentru a rezolva chestiuni administrative și gospodărești. Iar asta, pentru că Luna va intra în zodia Fecioarei și în sectorul Famililiei și Căminului din astrograma lor.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru zodia Gemeni, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care nativii se vor concentra pe rezolvarea unor probleme legate de familie sau de casă.

Aflat în zodia Fecioară, Mercur îi poate ajuta pe Gemeni să își schimbe locuința, să investească într-un imobil sau să facă achiziții importante pentru casă.

Joi, însă, Gemenii riscă să rateze o ofertă avantajoasă dacă plata trebuie făcută din bugetul comun. S-ar putea ca partenerul să nu fie de acord cu investiția respectivă.

Vineri și sâmbătă, totul se poate rezolva mai rapid pentru că în cuplu domnește armonia și proiectele comune consolidează relația.

Duminică, Luna intră în zodia Scorpion și în sectorul Sănătății din astrograma Gemenilor.

Iar Luna în Scorpion le cere să nu-și mai bată capul cu problemele și grijile de la serviciu, să se odihnească și să își încarce bateriile pentru săptămâna care va urma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top