Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Oana Hanganu. Mercur intră în Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Oana Hanganu. Mercur intră în Fecioară

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Oana Hanganu. Mercur intră în zodia Fecioară și ne influențează pe toți. Citește previziunile pentru fiecare zodie!

Berbecii au chef de taifasuri sub clar de lună, dar pasiunea și gelozia merg mână în mână. Exagerând, pot pierde totul. Horoscop complet Berbec!

Taurii își asumă responsabilități suplimentare în familie. Acestea pot fi legate de sănătatea unuia dintre părinți. Horoscop complet Taur!

Gemenii află că ‘Roata se întoarce”: persoana iubită preferă să petreacă în oraș, cu prietenii. Ei stau acasă și așteaptă. Horoscop complet Gemeni!

Racii trebuie fie discreți. Chiar de luni, invidia colegilor le poate pune în pericol proiecte sau colaborări. Horoscop complet Rac!

Leii sunt greu de învins în competiții, dar și greu de convins că nu au dreptate. Nu acceptă critici sau refuzuri. Horoscop complet Leu!

Fecioarele se îndrăgostesc de un coleg sau de colaborator, dar se ceartă cu rudele din cauza unei moșteniri. Horoscop complet Fecioară!

Balanțele sunt foarte orgolioase și critice, spre surprinderea colegilor și a prietenilor. Nimic nu le este pe plac! Horoscop complet Balanță!

Scorpionii  au parte de stress și de zile solicitante. Terapia prin shopping face minuni, dar… atenție la buget! Horoscop complet Scorpion!

Săgetătorii trebuie să ajungă la un consens în familie. Fiecare vrea altă destinație pentru vacanță sau weekend. Horoscop complet Săgetător!

Capricornii  vor fi dezamăgiți de un prieten, dar au parte de clipe magice  în cuplu și armonie în familie. Horoscop complet Capricorn!

Vărsătorii se implică în rezolvarea problemelor cu care se confruntă copilul lor sau un prieten mai tânăr. Horoscop complet Vărsător!

Peștii  au succes în afaceri: vând o casă ori un alt obiect de valoare cu un preț mult mai mare decât cel sperat. Horoscop complet Pești!

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie începe cu puternicul marcaj al Lunii Noi din ziua de 23 iulie, în zodia Leu, dar principalul eveniment astrologic  este intrarea planetei Mercur în zodia Fecioarei, în data de 26 iulie.

Luna va rămâne în zodia Leu  în ziua de 24 iulie, alături de Soare, Marte și Mercur, dar și de Nodul Nord, legat de karmă și destin. Apoi, se va muta în semnul Fecioarei.

Astfel, ziua de luni va fi favorabilă schimbărilor și noilor începuturi, noilor proiecte sau relații.

Miercuri, 26 iulie, Mercur va intra în zodia Fecioară. Fecioara este una dintre cele două zodii patronate de Mercur, alături de Gemeni. Din acest motiv, când Mercur ajunge în Fecioară sau Gemeni, se spune că planeta Comunicării este ‘în domiciliu”.

Așadar, miercuri, 26 iulie, Mercur ajunge ‘în domiciliu”, unde va rămâne nu doar până la sfârșitul lunii iulie, ci până în septembrie. Iar între 12 august și 5 septembrie, Mercur va fi ‘în mers retrograd”.

Tranzitul planetei Mercur în semnul Fecioarei ne va ajuta să ne alegem cu mai multă atenție cuvintele și partenerii de dialog, dar și subiectele de discuție, chiar și atunci când vom sta la de vorbă cu prietenii.

În același timp,  Mercur în Fecioară ne va ajuta să asimilăm mult mai rapid cunoștințe și informații noi și să fim foarte meticuloși, organizați și atenți la detalii.

A doua parte a săptămânii va fi influențată de intrarea Lunii în zodia Balanță, în seara zilei de joi, 27 iulie.

Luna în Balanță va favoriza parteneriatele profesionale și  relațiile de cuplu, amplificând nevoia noastră de armonie și echilibru.

Săptămâna se va încheia cu primul Pătrar al Lunii în zodia Scorpion, dar și cu un careu între Lună și planeta Marte.

Aceste aspecte astrologice  vor aduce suspiciune și posesivitate în relații, stress și probleme de sănătate pe fond emoțional.

Pentru ca lucrurile să nu capete amploare, putem să apelăm la energia binefăcătoare a cristalelor.

Cel mai potrivit este în contextul amintit, ametrinul.

Ametrinul este un cristal special, care îmbină vibrația Ametistului și energia Citrinului.

Ametistul ne va ajuta să ne păstrăm echilibrul emoțional, iar Citrinul ne va ajuta în comunicare și nu ne va permite să devenim excesiv de atașați de partener, posesivi și suspicioși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top