Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Scorpion  – Oana Hanganu. Scorpionii au parte de stress și zile solicitante. Terapia prin shopping face minuni, dar… atenție la buget!

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Scorpion începe cu vești bune în plan profesional.

Luni, 24 iulie, Scorpionii încep o afacere pe cont propriu ori, la serviciu, sunt desemnați să lucreze la un proiect interesant.

Marți, 25 iulie,  Scorpionii pot primi o ofertă de muncă-surpriză, care presupune schimbarea drastică a programului personal sau mutarea în altă localitate.

Oricât de tentant ar fi acest ‘super job”, Scorpionii trebuie să analizeze și efectele lui, pe termen lung, asupra relației de cuplu.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Scorpioni, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care își vor extinde rețeaua profesională și grupul de prieteni.

În plus, ei vor  vor fi mai interesați de tehnologie și internet și  își vor putea găsi, prin intermediul rețelelor sociale, un job nou sau un partener de viață.

Joi, 27 iulie, va fi o zi solicitantă: veștile așteptate întârzie, prietenii își fac alt program, iar partenerul de viață are o agendă încărcată.

Scorpionii se simt ignorați și părăsiți de toată lumea, dar, în loc să se supere, ar trebui să se odihnească. Au nevoie de asta.

Vineri, 28 iulie, va fi o zi foarte bună pentru reluarea legăturilor cu foști colegi sau pentru împăcarea cu foști prieteni.

Sâmbătă, 29 iulie, Scorpionii trebuie să fie atenți la cheltuielile pe care le fac, pentru că sunt tentați să apeleze la ‘terapia prin shopping”. Atenție la buget!

Duminică, 30 iulie, Luna se va muta în zodia Scorpion și va fi un aliat de nădejde în plan sentimental. Scorpionii vor deveni mai sensibili și mai atenți la nevoile persoanei iubite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top