Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Taur  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Taur  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Taur  – Oana Hanganu. Taurii își asumă responsabilități suplimentare în familie. Acestea pot fi legate de sănătatea unuia dintre părinți.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Taur vine, luni, cu vești bune legate de sănătatea unei rude apropiate, dar și cu responsabilități în familie, pe care nativii trebuie să și le asume.

S-ar putea ca aceste responsabilități  să dea peste cap întreaga agendă a săptămânii, dar ele nu pot fi evitate.

Marți, Luna intră în zodia Fecioară și în casa Iubirii din astrograma Taurilor, care se vor bucura de o seară romantică.

Iar Taurii sunt mari iubitori de lux, așa că seara romantică poate însemna și cheltuieli pe măsură.

Cina la un restaurant renumit sau șampania scumpă și cadourile vor goli contul nativilor, dar deviza lor va fi ‘Trăiește clipa!”

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Tauri, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care comunicarea și timpul petrecut împreună pot rezolva problemele din cuplu.

Joi, Taurii pot fi gazdele unui important eveniment de familie sau, dacă sunt la începutul relației, pot face cunoștință cu părinții persoanei iubite.

Vineri este o zi foarte bună pentru demararea unei afaceri de familie sau la domiciliu.

Sâmbătă, în ciuda emoțiilor, Taurii promovează un examen sau câștigă un concurs ori fac o impresie foarte bună la un interviu pentru un job.

Duminică, atmosfera în familie poate deveni tensionată dacă Taurii le dau propriilor părinți senzația că partenerul de viață este mai important decât ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top