Connect with us
Trei zodii care vor fi singure după Ziua Îndrăgostiţilor. Luna martie se anunţă tristă

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii trebuie să fie mai selectivi când își stabilesc agenda de Sărbători. Altfel, intră în criză de timp.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Berbec anunță un interes accentuat al nativilor pentru carieră, dar și recompense binemeritate.

De luni, 25 decembrie și până în 19 ianuarie, Berbecii vor avea un important aliat: planeta Venus va influența în mod pozitiv sectorul Carierei din astrograma lor.

Vor avea multe oportunități, iar banii nu le vor lipsi. În această săptămână,  favorabile din punct de vedere financiar vor zilele de joi și vineri, când Luna se va afla în casa Banilor din astrograma lor. Atunci Berbecii pot fi recompensați pentru activitatea din ultima perioadă sau pot primi cadouri valoroase de la cei care îi apreciază.

Dar, cum Venus aflată în sectorul Carierei înseamnă nu doar șanse de afirmare, ci și un rol accentuat al imaginii personale în succesul profesional, s-ar putea ca Berbecii să cheltuiască mulți bani pentru asta.

Partenerul nu va fi, probabil, încântat de situație, dar Berbecii vor considera toate cheltuielile făcute acum pentru vestimentație sau”reprezentare” drept investiții. Și nu vor greși deloc.

Sfârșitul săptămânii, cu Luna aflată în sectorul Comunicării din astrograma lor, le va aduce Berbecilor multe invitații ce ar trebui onorate, cu riscul de a intra în pană de timp și de a fi copleșiți de oboseală, chiar de Revelion.

Tocmai de aceea, Berbecii ar trebui să fie mai selectivi atunci când își stabilesc agenda de Sărbători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top