Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii își fac planuri pentru noul an, dar adevăratele lor priorități sunt, acum, părinții, persoana iubită și copiii.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Capricorn anunță schimbări importante, relații armonioase cu cei din jur și o atenție specială acordată celor foarte dragi.

Părinții, persoana iubită și copiii vor fi adevăratele priorități pentru Capricornu, în această săptămână. Venus, planeta Iubirii, va intra, luni, în zodia lor și, până în ziua de 19 ianuarie 2018, îi va ajuta să atragă iubirea in viața lor și să aibă relații armonioase cu toată lumea.

Aflată în Capricorn, Venus îi va determina pe nativi să renunțe la masca de oameni reci și calculați și să își exprime sensibilitatea și sentimentele.

Această schimbare îi va ajuta în mod special în familie. De altfel, în primele zile ale săptămânii, atenția Capricornilor se va îndrepta spre familie, în special spre părinți. Vor petrece Crăciunul alături de cei dragi și își vor aminti de copilărie.

În zilele de joi și vineri,Luna se va afla în sectorul Iubirii din astrograma Capricornilor, armonizând relația acestora cu partenerul și cu copiii (într-o astrogramă, sectorul sau casa Iubirii se referă și la copii).

Zilele de joi și vineri pot avea o semnificație aparte și pentru Capricornii singuri, care pot întâlni Iubirea, în prag de An Nou.

În ultimele două zile din an, Luna se va afla în casa Profesiei și a sănătății din astrograma Capricornilor, cerându-le să nu uite că, dincolo de ambiții și succes în carieră, mai importantă este sănătatea.

De toate acestea ar fi bine să nu uite Capricornii atunci când, în noaptea dintre ani, își vor face planuri de viitor și se vor gândi la cele mai mari dorințe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top