Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii singuri au parte relații dominate de pasiune, în care nu va fi loc pentru tabu-uri sau prejudecăți.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Gemeni anunță schimbări  în „relația cu banii”, iar pentru cei singuri, o posibilă relație dominată de pasiune.

Luni, 25 septembrie, Gemenii se simt copleșiți de responsabilități, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Marți, 26 septembrie, facturile sau creditele pun gaz pe foc și provoacă discuții în familie.

Miercuri, 27 septembrie, în cuplu va domni, din nou, armonia, cu condiția ca nativii Gemeni să păstreze echilibrul între timpul petrecut cu familia și cel petrecut alături de cei mai buni prieteni.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi va ajuta pe Gemeni să își „restructureze” bugetul și relația cu banii.

Vineri, 29 septembrie, va fi o zi potrivită pentru discuții clarificatoare în familie, privind modul în care sunt cheltuiți banii și posibile surse de venit suplimentar.

Sâmbătă, Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, va intra în casa Iubirii din astrograma lor.

Acolo se află și Marele Benefic Jupiter, așa că weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie va aduce comunicare și împăcare în cuplu, călătorii sau distracție alături de copii și de partener.

Mercur le poate aduce Gemenilor și inspirație în planificarea unor afaceri de familie sau a unor proiecte destinate celor mici.

Pentru cei singuri, weekend-ul poate veni cu întâlniri care le vor tulbura liniștea sufletească și îi vor arunca în relații dominate de pasiune, în care nu va fi loc pentru tabu-uri sau prejudecăți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top