Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Berbec.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec. Berbecii au multe probleme de familie pe cap dar pot să le rezolve.

Berbecii încep săptămâna cu dreptul, cel puțin în plan sentimental. În zilele de luni și marți, Luna și Nodul Nord se află în sectorul Iubirii din astrograma lor și le poartă noroc.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Cei singuri se pot îndrăgosti, iar cei care au o relație se bucură de pasiune în cuplu.

Dar armonia nu poate domni în familie, dacă nativii Berbec nu renunță la orgolii, repun pe tapet subiecte sensibile sau vor să cheltuiască bugetul familiei doar așa cum cred ei de cuviință.

Risc de ceartă cu partenerul, pe tema banilor sau a unei afaceri, există chiar din primele zile ale săptămânii.

Miercuri, riscul de ceartă se mută la serviciu, unde Berbecii vor să obțină o mărire de salariu sau consideră că sunt defavorizați și muncesc prea mult în comparație cu alți colegi mai bine plătiți.

Joi, atenția Berbecilor se îndreaptă spre familie, în special spre părinți.

Unii nativi vor fi copleșiți de nostalgie, vor depăna amintiri sau își vor vizita rudele apropiate, iar alții vor avea mult de umblat pentru acte sau procese legate de o casă, un teren sau o moștenire.

Vineri, Berbecii care doresc să își schimbe locuința vor primi o ofertă avantajoasă și se vor grăbi să o accepte.

În weekend, dorințele partenerului de viață vor fi prioritățile Berbecilor, la fel ca și dorința de a asigura familiei tot suportul și toate resursele financiare necesare.

Tocmai de aceea Berbecii vor căuta noi surse de venit, se vor întâlni cu multă lume sau vor petrece mult timp pe internet pentru a dezvolta noi proiecte profesionale.

Sâmbătă va fi prima zi de iulie și Berbecii vor începe luna „Cuptor” cu Luna și Jupiter de partea lor, în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a zodiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top