Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Capricorn.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn. Capricornii au parte de schimbări în parteneriate sau în structura familiei.

Capricornii încep săptămâna cu Soarele, Marte și Mercur în sectorul Relațiilor,  cu Luna în sectorul Resurselor partenerului de viață și cu Pluton, planeta Transformărilor, în zodia lor.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Astfel, pentru Capricorni, săptămâna se anunță a fi una plină de schimbări majore în special în planul parteneriatelor.

În zilele de luni și marți, Capricornii pot demara afaceri sau proiecte personale cu ajutorul (inclusiv financiar) al partenerului de viață sau al unor prieteni foarte apropiați.

Miercuri și joi astrele îi susțin în mod special pe Capricornii care pleacă în călătorie, se înscriu la diverse cursuri sau examene sau care au de rezolvat probleme juridice.

Vineri, atenția Capricornilor se va îndrepta spre carieră, iar Luna și Marele Benefic Jupiter îi va ajuta să se bucure de succesul meritat.

Dar bucuria succesului poate fi umbrită de tensiuni în cuplu dacă nativii Capricorn nu reușesc să păstreze echilibrul între viața personală și cea profesională.

În weekend, Capricornii vor fi invitați la un eveniment și vor fi apreciați „la scenă deschisă” sau vor primi vești legate de câștigarea unui premiu sau de numirea într-o funcție importantă.

Săptămâna le poate aduce Capricornilor și schimbări-surpriză în „structura” familiei, cum ar fi o sarcină sau nașterea unui copil înainte de termen sau căsătoria neașteptată a unei rude.

O altă surpriză poate fi legată de locuință sau de soluționarea unui litigiu privind o moștenire.

În primul caz, e posibil ca nativii Ca pricorn să primească un nou job care să implice și mutarea într-o altă localitate sau chiar într-o altă țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top