Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Rac

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Rac

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Rac. Racii au multe oportunități financiare și sentimentale. Intuiția îi ajută să aleagă.

Racii încep săptămâna cu Soarele și planetele Marte și Mercur în zodia lor și cu Luna și Nodul Nord în sectorul Banilor din astrograma lor.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Pentru Raci, săptămâna se anunță a fi una plină de acțiune și de succes. Racii au farmec, energie și încredere în ei înșiși, iar prietenii le sunt aproape și îi încurajează.

Venus, planeta Iubirii, se află, încă, în sectorul Prietenilor din astrograma lor și nu este exclus ca pentru Racii singuri, o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire.

În zilele de luni și marți, Racii pot primi bani dintr-o afacere de familie sau pot cumpăra un teren ori o casă.

Miercuri este o zi foarte bună pentru Racii care vor să își pună în valoare creativitatea și pentru cei care trebuie să lucreze în echipă.

Ziua de joi se va afla sub influența conjuncției dintre planetele Marte și Mercur, aflate în zodia Rac, iar nativii Rac vor fi greu de învins în orice competiție.

În plus, opiniile lor vor fi greu de combătut. Pentru Raci, joi poate fi cea mai norocoasă zi din săptămână!

În iubire, vor fi pasionali dar și posesivi, iar Racii singuri vor avea un magnetism aparte care va atrage o mulțime de admiratori/admiratoare.

Vineri, oportunitățile profesionale, financiare și sentimentale nu vor lipsi. Pentru a face alegerile bune pentru ei, Racii trebuie să țină cont de intuiție.

Sâmbătă, 1 iulie, Luna se va afla în Balanță și va forma o „conjuncție” cu Marele Benefic Jupiter.

Pentru Raci, începutul lunii iulie vine cu vești importante și schimbări benefice legate de familie și de casă.

În primul weekend din iulie, Racii își vor vizita rudele sau vor fi gazdele unui eveniment de familie, vor face achiziții importante pentru locuință sau se vor muta în casă nouă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top