Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Ultimul update: joi 24 august 2017 15:50 Data publicării: joi 24 august 2017 15:50

Taurii găsesc un document rătăcit sau primesc o aprobare oficială, așteptată de multă vreme.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru zodia Taur anunță anunță noroc în plan financiar și schimbări legate de casă.

Luni, 28 august, s-ar putea ca simțul estetic al Taurilor să dea greș sau pur și simplu, în cazul unor cumpărături pentru casă, gusturile lor să nu coincidă cu cele ale partenerului.

Marți, 29 august, Taurii îndrăgostiți vor avea parte de o seară de neuitat, iar cei singuri, își vor pune la încercare talentul de cuceritor. Succesul de moment este posibil, dar e bine să nu se implice emoțional prea devreme.

Miercuri, 30 august, va fi o zi norocoasă, în plan financiar, iar ziua de joi le va aduce Taurilor șansa de a rezolva o problemă legată de casă.

Un document rătăcit va fi găsit din întâmplare sau aprobarea unei cereri va fi primită, în sfârșit, după săptămâni de așteptare.

Vineri, 1 septembrie, nativii Taur vor fi în formă maximă și vor accepta să preia din sarcinile colegilor, dar nu vor mai avea destul timp pentru proiectele proprii.

Sâmbătă, 2 septembrie, Taurii vor uita de problemele de la serviciu și își vor petrece întreaga zi în mijlocul familiei, iar duminică va fi o zi potrivită pentru întâlnirea cu vechi prieteni sau pentru vizitarea unor locuri dragi, care le vor aminti de copilărie.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii