Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele semnează un contract avantajos, își lansează propria afacere sau sunt promovate la actualul job, dar familia rămâne prioritatea lor. Perioada este favorabilă și pentru cei care vor să se căsătorească.

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 pentru zodia Fecioară pune accent pe relația nativilor cu familia și pe succesul pe care aceștia îl pot obține acum în carieră.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină din 29 mai va avea loc în zodia Săgetător și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Fecioarelor, aducându-le noroc nativilor care doresc să se mute sau să își reamenajeze locuința, celor care vor să își întemeieze o familie sau celor pentru care siguranța familiei este o prioritate.

Marți, 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemeni, iar acest eveniment astrologic va avea o importanță deosebită pentru Fecioare deoarece Mercur este planeta care le patronează.

Ajunsă în Gemeni, planeta Afacerilor și comunicării, Mercur, va dinamiza ”casa Carierei” din astrograma Fecioarelor și le va aduce șansa de a semna un contract avantajos, de a lansa o afacere personală, de a se bucura de profit din proiecte aflate în derulare sau de a călători în interes profesional.

Ziua de joi va fi una specială pentru nativii care au copii, iar cea de vineri, 1 iunie, le va aduce o veste foarte bună privind promovarea la actualul job sau o ofertă de colaborare foarte avantajoasă din punct de vedere financiar.

Tot vineri va fi o zi perfectă pentru întâlnirea cu prietenii. Toate acestea se datorează aspectelor armonioase formate de planetele Mercur și Marte, respectiv Venus și Jupiter.

În weekend, planeta Iubirii, Venus, va fi în armonie și cu Neptun, aflat în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor. Pentru Fecioarele singure, weekend-ul poate veni cu un nou partener întâlnit cu ocazia unui examen sau a unei călătorii.

Pentru cele care au deja ”pe cineva”, weekend-ul va fi un bun prilej de comunicare și relaxare, de distracție și călătorie în doi.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios între Mercur și Lună, care anunță noi oportunități profesionale pentru săptămâna următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top