Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Balanță. Balanțele pleacă în călătorie împreună cu partenerul și copiii. Balanțele singure își pot întâlni marea dragoste în această perioadă. Profesional, au succes în negocieri și obțin mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 pentru zodia Balanță anunță o agendă încărcată: invitații, evenimente, călătorii, negocieri, contracte, dar și multe conversații, idei, informații.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină care va avea loc în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor va fi urmată de intrarea planetei Comunicării în sectorul Călătoriilor și relațiilor cu persoane din străinătate, al studiilor și interesului pentru dezvoltare personală.

Balanțele vor avea o săptămână plină de dinamism, care ar putea să le aducă bani chiar de luni, 28 mai, când Luna va acționa ”în echipă” cu Marele Benefic Jupiter, în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Marți, 29 mai, va fi Lună Plină în Săgetător și în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor, iar miercuri, Mercur va intra în zodia Gemeni. Luna Plină le poate aduce Balanțelor succes în negocieri și un contract avantajos, iar Mercur în Gemeni, călătorii în străinătate sau succes la examene.

Joi va fi o zi potrivită pentru chestiuni administrative și gospodărești, iar vineri, 1 iunie, o zi perfectă pentru călătorii alături de persoana iubită și de copii. Tot vineri, Balanțele pot obține o mărire de salariu sau pot găsi noi surse de venit. Toate acestea sunt favorizate de aspectele armonioase formate de planetele Mercur și Marte, respectiv Venus și Jupiter.

În weekend, Micul Benefic Venus va fi în armonie cu Neptun, aflat în sectorul Profesiei din astrograma Balanțelor, aducându-le succes, noi oferte sau idei foarte bune pentru noi proiecte personale.

Armonia dintre Venus (care le patronează pe Balanțe) și Neptun va avea efecte pozitive și asupra sănătății și vitalității nativilor.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios între Lună și Mercur, iar acesta va aduce mai multă armonie în viața sentimentală a Balanțelor și în relația acestora cu proprii copii. Pentru nativii singuri, aspectul amintit poate aduce oportunități sentimentale sau chiar  serioasă poveste de iubire cu o persoană din străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top