Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii nu-și refuză (aproape) nimic. Resursele financiare nu le lipsesc nici pentru ”răsfățul personal”, dar nici pentru proiectele profesionale. În plan relațional au parte de schimbări pozitive.

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă importantă în plan relațional pentru că Luna Plină din ziua de marți va avea loc în sectorul Parteneriatelor din astrogramă.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină din 29 mai va avea loc în zodia Săgetător și va aduce, pentru mulți Gemeni, vești excelente, schimbări pozitive și împliniri în plan partenerial, indiferent dacă e vorba de ”parteneriate sentimentale” sau de afaceri. Dar tot Luna Plină va fi, pentru alți nativi, un moment de evaluare și de renunțare la parteneriate de care nu mai sunt mulțumiți.

În ziua de miercuri, 30 mai, planeta Mercur va intra în zodia Gemeni. Acest eveniment astrologic este foarte important pentru Gemeni pentru că Mercur este planeta care îi patronează. Cu Mercur în zodia lor, nativii vor fi mai comunicativi, mai dornici de socializare, mai interesați de studii și călătorii, mai dispuși să onoreze invitații și să organizeze, la rândul lor, tot felul de evenimente.

Ziua de joi, 31 mai, va fi potrivită pentru odihnă și revitalizare, iar cea de vineri, 1 iunie, pentru călătorii și distracție. Ziua de vineri va fi, însă, extraordinar de norocoasă pentru Gemenii care se vor concentra pe proiectele profesionale sau care vor investi în propria sănătate ori în propria imagine. Toate acestea vor fi favorizate de aspectele pozitive pe care le formează planetele Mercur și Marte, dar și Venus și Jupiter.

În weekend, Micul Benefic Venus, aflat în ”casa Banilor” va fi în armonie cu Neptun, aflat în sectorul Carierei din astrograma Gemenilor, aducându-le nativilor nu doar noroc în plan financiar, ci și recunoașterea oficială a meritelor și a succesului.

Dar Venus în ”casa Banilor” poate să aducă și multe cheltuieli, pentru că îi va ”încuraja” pe Gemeni să se răsfețe și să nu-și refuze nimic.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Lună și Mercur, aspect care îi va favoriza pe Gemenii care călătoresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top