Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Capricorn.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii primesc bani pentru un proiect, dar devin cheltuitori și riscă să depășească bugetul stabilit.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă, cu bani, cadouri și alte avantaje de care nativii vor beneficia, cu ajutorul celor din jur.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și în casa Banilor altora din astrograma Capricornilor.

Aceștia pot primi bani, donații, cadouri sau sponsorizări, comisioane sau bonusuri sau pot beneficia de creșterea veniturilor pe care le încasează partenerul de viață.

Eclipsa totală de Lună din aceeași zi îi va ajuta pe nativi să descopere noi surse de finanțare dau să primească informații utile în acest sens.

Și tot în 31 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Vărsător și în casa Banilor personali din astrograma Capricornilor, casă în care se vor afla și Soarele și planeta Venus.

Pe de o parte, planeta Venus le va purta noroc pentru că, în astrologie,  este considerată „Micul Benefic”. Pe de altă parte, Venus îi poate pe nativi excesiv de cheltuitori. Mai ales duminică, 5 februarie, e bine ca nativii Capricorn să își stabilească de acasă lista de cumpărături, pentru a nu destabiliza bugetul familiei.

Și, după ce a început cu Luna în sectorul parteneriatelor din astrograma Capricornilor, săptămâna se va încheia cu Luna în zodia Balanță și în casa Carierei din astrograma lor. Luna va rămâne în același sector și în ziua de luni, 5 februarie, amplificând interesul nativilor pentru viața profesională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top