Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2018. Luna Albastră, cel mai important eveniment.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Albastră pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2018. Luna Albastră, cel mai important eveniment. Află ce aduce aceasta pentru zodia ta!

 

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie 2018 este marcat de 3 evenimente astrologice importante care vor avea loc în ultima zi de Gerar.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie;

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie;

Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător, în data de 31 ianuarie.

Luna Albastră din 31 ianuarie 2018 va avea loc în zodia Leu și va fi însoțită de o eclipsă totală de Lună.

Pentru mulți dintre noi va fi un moment special, în care vom descoperi adevăruri uluitoare legate de anumite persoane sau situații sau în care vom decide să facem schimbări majore în viață, ținând cont de ceea ce ne îndeamnă inima, de ceea ce ne dorim cu adevărat.

Luna nu-și va schimba culoarea, denumirea de „albastră” fiind folosită atunci când, într-o lună calendaristică, sunt două Luni Pline. În ianuarie, a mai fost  o Lună Plină în noaptea  1/2 ianuarie. Cea din 31 ianuarie se numește”albastră”.

Intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, acolo unde se află, deja, Soarele și planeta Venus, va favoriza exprimarea originală și creativitatea, detașarea emoțională și obiectivitatea.

Află cum va fi influențată zodia ta de evenimentele astrale din această săptămână! Citește previziunile complete!

Berbecii au noroc în dragoste sau motive de mulțumire legate de copii. În afaceri, se pot baza pe prieteni…Citește aici continuarea pentru Berbec!

Taurii au parte de împliniri în viața de familie. Și în profesie au succes dar trebuie să se ferească de invidioși…Citește aici continuarea pentru Taur!

Gemenii  își pot schimba viața cu ajutorul unor persoane întâlnite în intr-o călătorie sau la un eveniment…Citește aici continuarea pentru Gemeni!

Racii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Trebuie doar să valorifice oportunitățile…Citește aici continuarea pentru Rac!

Leii pot face schimbările pe care le visează de mult timp. Acum trebuie să asculte ce le spune inima…Citește aici continuarea pentru Leu!

Fecioarele trebuie să nu vorbească la serviciu despre viața personală. Indiscreția le poate costa mai târziu….Citește aici continuarea pentru Fecioară!

Balanțele își extind cercul de prieteni sau au succes în proiecte online. În cuplu, comunicarea este excelentă…Citește aici continuarea pentru Balanță

Scorpionii au succes în carieră, își vizitează rudele și rezolvă probleme legate de terenuri, case, moșteniri…Citește aici continuarea pentru Scorpion!

Săgetătorii  călătoresc sau se mută în străinătate ori au succes în proiecte derulate cu persoane din alte țări…Citește aici continuarea pentru Săgetător!

Capricornii  primesc bani pentru un proiect, dar devin cheltuitori și riscă să depășească bugetul stabilit…Citește aici continuarea pentru Capricorn!

Vărsătorii  își întâlnesc sufletul-pereche, vor să oficializeze relația sau, după caz, iau decizii majore în cuplu…Citește aici continuarea pentru Vărsător!

Peștii pleacă într-o călătorie pe care au tot amânat-o, din diferite motive sau decid să își schimbe stilul de viață...Citește aici continuarea pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top