Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii au parte de împliniri în viața de familie. ȘI în profesie au succes dar trebuie să se ferească de invidioși.

Horoscopul săptămânii 29 -4 februarie pentru zodia Taur anunță o perioadă favorabilă mutării în casă nouă sau împliniri în viața de familie.

În primele zile din săptămână, Taurii vor avea parte de armonie în cuplu, dar și de colaborări profesionale aducătoare de profit. Marți ar fi bine, totuși, să verifice cu atenție toate detaliile actelor pe care trebuie să le semneze.

Miercuri, 31 ianuarie, Luna Albastră care va avea loc în zodia Leu va influența sectorul Casei și familiei din astrograma Taurilor.

Din acest motiv, va fi un moment norocos pentru Taurii care se mută în casă nouă sau pentru cei care se căsătoresc.

Această Lună Plină specială ( însoțită de eclipsă) poate favoriza și rezolvarea unor probleme cu rudele sau poate scoate la lumină secrete de familie.

Tot în data de 31 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Vărsător și le va aduce Taurilor vești bune și schimbări în carieră.

Prima zi din februarie poate aduce tensiuni în familie provocate de interesul exagerat acordat profesiei de către nativi, dar în ultima parte a săptămânii, acestea se vor aplana.

Sâmbătă, 3 februarie, va fi o zi foarte bună pentru relația de cuplu, dar și pentru „finanțele” familiei. Taurii vor primi  oferte avantajoase de colaborare sau recompense pentru activități desfășurate în ultima perioadă.

Și chiar dacă vor avea toate motivele să fie mandri de realizările lor, ar trebui să nu vorbească prea mult despre ele. Invidia unor persoane din anturaj ar putea atrage ghinionul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top