Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Leu. Leii frâng multe inimi, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Leu. Leii frâng multe inimi dar nu renunță la „libertatea” lor. Cei care au o relație ar fi bine să ignore tentațiile!

Pentru Lei, săptămâna începe cu chef de distracție și de relaxare. Luni, la serviciu, Leii se vor mobiliza mai greu decât de obicei și vor sta cu ochii pe ceas, abia așteptând sfârșitul programului de muncă.

Marți, Leii își vor petrece timpul liber alături de prieteni, spre nemulțumirea partenerului/partenerei de viață, iar miercuri se vor afla în centrul atenției atât la serviciu, cât și acasă.

Luna se va afla în semnul lor zodiacal și le va amplifica farmecul personal și dorința de succes. Leii singuri vor frânge multe inimi, dar nu vor părea deloc interesați să renunțe la „libertatea” lor.

Ziua de joi, 1 iunie, este perfectă pentru stabilirea unor contacte cu potențiali parteneri de afaceri din străinătate, pentru actualizarea C.V.-ului dar și pentru călătorii.

Vineri, apar tentații amoroase pe care Leii fi mai bine să le ignore: cei care au o relație, pentru a nu avea probleme mai târziu, iar cei singuri, pentru a nu-și complica viața.

Sâmbătă, Leii ar putea convoca un „consiliu de familie” pentru a discuta despre mutarea într-o altă casă ori despre achiziționarea unui teren,  despre o moștenire sau despre ziua lor de naștere pe care vor să o organizeze din timp, „ca la carte”.

Duminică, Leii vor avea multe de făcut , dar nu vor avea destulă energie, așa că vor amâna totul pentru zilele următoare și se vor odihni. Abia spre seară  vor decide că e bine să onoreze o invitație și vor ieși, pentru câteva ore, în oraș, cu familia și prietenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top