Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu - TAUR. Horoscopul săptămânii pentru zodia Taur, făcut de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – TAUR

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – TAUR. În săptămâna 3 -9aprilie, Taurii primesc bani pentru o activitate desfăşurată în trecut.

Taurii încep săptămâna cu planetele Marte şi Mercur aflate chiar în zodia lor, ceea ce le sporeşte şansele desucces în afaceri, la care contribuie, în primele zile din săptămână şi prezenţa Lunii în „sectorul Prietenilor şi alReţelelor profesionale” din astrograma lor.

Taurii au noroc şi în această săptămână, dar intrarea planetei Venus în „mişcare retrogradă” vine cu întârzieri sau amânări, punând la încercare răbdarea nativilor. Planeta Venus patronează semnul Taurului şi pe cel al Balanţei, motiv pentru care tranzitul ei retrograd îi influenţează în mod special pe nativii zodiilor amintite. Legătura Taurilor cu trecutul este foarte puternică în această săptămână: Venus în mers retrograd „reactivează” prietenii din trecut, iar Soarele aflat în Berbec inflenţează „casa Trecutului şi al secretelor”din astrograma Taurilor.

Mai mult, în 5 aprilie, va începe şitranzitul retrograd al planetei Saturn în Săgetător şi le va aduce Taurilor oportunităţi financiare cum ar fi recompensele acordate acum nativilor acum pentru o activitate desfăşurată de ei în trecut.

La mijlocul săptămânii, Taurii pot primi cadouri de la rude pe care nu le-au mai întâlnit de multă vreme sau pot„negocia” cu partenerul de viaţă achiziţionarea unor obiecte de valoare, cu impact serios asupra bugetului familiei.

Dacă vor să cumpere un teren, o maşină sau să îşi investească banii într-o afacere, Taurii ar trebui să profite de aceast săptămână, pentru că, până duminică, „planeta Comerţului şi Afacerilor”, Mercur, are un tranzit direct în zodia lor. Direct.

Din 10 aprilie, Mercur va avea o „mişcare retrogradă” timp de 3 săptămâni, iar în astrologie se spune că, în astfel de perioade, nu este bine să se facă investiţii ori să se înceapă afaceri şi proiecte noi. În weekend, Luna se va afla în zodia Fecioară, iar atenţia Taurilor se va îndrepta spre persoana iubită şi spre copii. Important este ca Taurii să fie mai puţin critici cu cei dragi şi să încerce să renunţe la suspiciune şi gelozie în cuplu.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia Taur: agata mov

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top