Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Vărsător.În săptămâna 3-9aprilie, Vărsătorii au succes în carieră.

Vărsătorii începsăptămâna cu planeta Venus în „casa Banilor”, cu Luna în„casa Profesiei” şi cu Soarele şi planeta Uranus în „casaComunicării şi Contractelor”. Astfel, se poate spune că, dinpunct de vedere profesional şi financiar, Vărsătorii se bucură de sprijinul astrelor.

Tranzitul retrograd alplanetei Venus în „casa Banilor” aduce pentru Vărsători oportunităţi, dar poate provoca şi întârzieri sau amânări, iar nativii trebuie să dea dovadă de răbdare. De exemplu, unii Vărsători încep în această săptămână negocieri pentru o colaborare, dar contractul va fi semnat după 15 aprilie sau colaborarea ori job-ul obţinut acum va începe, concret, după data de 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct. Pentru alţi nativi, combinaţia astrală menţionată poate veni cu invitaţii la evenimente cu caracter profesional sau călătorii în interes de afaceri, în locuri în care au mai fost şi pe care nativii le vor vizita acum din nou, cu plăcere.

Mijlocul săptămânii este marcat de prezenţa Lunii în zodia Leu, care poate însemna, pentru nativii Vărsător, succes, apreciere şi veşti bune legatede colaborări profesionale, dar şi veşti bune de la partenerul deviaţă sau pur şi simplu armonie în cuplu. Iar sfârşitul desăptămână, cu Luna aflată în „casa avantajelor obţinute prin intermediul altora” le poate aduce Vărsătorilor cadouri sau premii.

Există, însă, şi provocări în această săptămînă, peste care nativii vor trebuisă treacă dând dovadă de înţelegere şi maturitate.

Una dintre acestea ziua de 5 aprilie, în care începe tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător, tranzit ce va afecta relaţiile Vărsătorilor cu prietenii. De exemplu, Staurn retrograd poate aduce la lumină informaţii surpinzătoare desprepersoane în care nativii Vărsător au avut încredere şi care sedovedesc a fi prieteni falşi.

O altă provocare este careul fromat de Venus şi Saturn în ziua de 8 aprilie, când Vărsătoriise pot confunta cu o problemă financiară din cauza unor prieteni pecare i-au ajutat în trecut. Dar prezenţa planetei Uranus în zodia Berbec şi în casa Comunicării din astrograma Vărsătorilor îi ajută pe aceştia să găsească soluţii ingenioase pentru problemele cu care se confruntă.

Cristalul-talisman pentru zodia Vărsător: onixul

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top