Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn. Capricornii trebuie să își împartă timpul între prieteni și persoana iubită.

În primele zile ale săptămânii, Capricornii trebuie să găsească o soluție pentru a-i mulțumi și pe prieteni, și pe partenerul de viață.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Prietenii vor dori să se distreze în oraș, în timp ce partenerul va dori o seară  în doi, acasă.

Luni și marți, horoscopul Capricornilor va fi dominat de prezența Soarelui, însoțit de Marte și Mercur, în casa Parteneriatelor și de prezența Lunii în casa Prietenilor din astrogramă.

Miercuri, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Gemeni și până la sfârșitul lunii, va aduce succes în viața profesională a Capricornilor.

Joi, Mercur va intra în zodia Leu și, până în 26 iulie, îi va ajuta pe Capricornii care vor solicita un credit sau o bursă de studii.

Vineri, Luna va intra în zodia Capricorn, iar în weekend, nativii se vor concentra pe rezolvarea problemelor personale.

Duminică va fi Lună Plină în zodia Capricorn, zodie în care se află și Pluton,  paneta Transformărilor.

Luna Plină îi va inspira pe Capricorni să facă schimbări majore, în plan personal sau în plan profesional.

S-ar putea, însă, ca aceste schimbări să nu fie pe placul partenerului de viață. Capricornii vor avea nevoie de tact și răbdare pentru a-și impune punctul de vedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top