Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară. Fecioarele își schimbă imaginea și au succes în carieră. Venus e de partea lor

Pentru nativii Fecioară, săptămâna va începe cu Soarele în casa Prietenilor din astrogramă și cu Luna în casa Comunicării.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Și, cum în casa Prietenilor se vor afla și planetele Marte și Mercur, s-ar părea  că luni și marți, Fecioarele se vor întâlni cu prietenii sau vor sta la telefon ore în șir, depănând amintiri și punând țara la cale.

Miercuri, Venus va intra în zodia Gemeni, iar Fecioarele vor fi ajutate de planeta Iubirii să aibă succes în carieră și să își schimbe, în bine, imaginea.

Joi, Mercur va intra în zodia Leu, iar pentru Fecioare va începe o perioadă în care își pot pot găsi finanțatori pentru proiectele personale.

Vineri, s-ar putea ca Fecioarele să plece în vizită la niște rude apropiate, iar sâmbătă, să petreacă mult timp în compania copiilor sau a persoanei iubite.

Duminică va fi Lună Plină în zodia Capricorn iar nativii care își doresc să devină părinți ar trebui să profite de această conjunctură astrală favorabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top