Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Gemeni

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Gemeni. Gemenii sunt dezamăgiți de prieteni. Aceștia nu le mai acordă ajutorul promis

Gemenii încep săptămâna cu o promovare la serviciu, însoțită de  mărirea salariului sau cu o veste bună legată de un job nou.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Marți, Gemenii vor fi dezamăgiți prieteni. Aceștiia care nu se vor grăbi să le acorde sprijinul financiar promis cândva și Gemenii vor fi nevoiți să se descurce singuri.

Începând de miercuri, Gemenii au un aliat de nădejde: Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia lor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii

Venus îi va ajuta pe Gemeni să atragă și norocul în dragoste, dar și banii.

Mai mult, joi, planeta care îi patronează pe Gemeni (Mercur) se va muta în zodia Leu și până în 26 iulie îi va ajuta pe nativi să încheie contracte avantajoase și să înceapă afaceri profitabile.

Vineri, Gemenii se vor bucura de armonie și iubire în cuplu, iar la seviciu, vor fi ajutați de colegi cu mai multă experiență să își îndeplinească  sarcinile promite.

În weekend, Gemenii vor recupera o datorie și vor pleca într-o scurtă călătorie  sau vor ieși în oraș împreună cu persoana iubită și copiii.

Duminică va fi Lună Plină în Capricorn. Aceasta le poate aduce Gemenilor invitația de a se alătura unui proiect profesional finanțat de o rudă apropiată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top