Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Taur

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Taur

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Taur. Taurii au noroc și atrag banii, dar sunt tentați să facă cheltuieli exagerate

Încă de luni, atenția Taurilor se îndreaptă spre partenerul de viață, iar relația de cuplu este dominată de armonie și de afecțiune.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Venus, planeta Iubirii, se află, încă, în zodia Taur și le poartă noroc nativilor.

Totuși, Taurii ar trebui să nu se bazeze prea mult pe farmecul lor sau pe înțelegerea partenrului și să nu aducă în discuție subiecte sensibile, cum ar fi trecutul lor sentimental sau al persoanei iubite.

Astfel de discuții pot provoca scântei în zilele de marți și miercuri.

Miercuri, tensiunile pot fi provocate și de cheltuielile exagerate pe care Taurii, de acum cu Venus în casa Banilor, sunt tentați să le facă.

Joi, Mercur va intra în zodia Leu și îi va ajuta pe Taurii care vor să investească într-un teren sau să plece într-o călătorie pentru a-și vizita rudele.

Vineri, Taurii își iau un job suplimentar sau lucrează peste program ori primesc bani de la partenerul de viață pentru a începe o afacere pe cont propriu.

În weekend, Taurii pot pot primi oaspeți din străinătate sau pot pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită.

Luna Plină de duminică le poate aduce și vești foarte bune legate de o bursă la care au aplicat sau de un examen pe care l-au susținut cu ceva timp în urmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top