Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Vărsător

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Vărsător. Vărsătorii au parte de o săptămână plină de „oportunități sentimentale”.

Vărsătorii încep săptămna 3-9 iulie concentrați pe carieră: luni și marți, Luna se va afla în casa Carierei din astrograma lor, iar Soarele, însoțit de Marte și Mercur, în casa Profesiei.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Miercuri, Venus, planeta Iubirii, se va muta în zodia Gemeni și, până la sfârșitul lunii, va rămâne chiar în casa Iubirii din astrograma Vărsătorilor.

Vărsătorii singuri vor avea multe „oportunități sentimentale”, iar cei care au o relație, vor avea parte de armonie și afecțiune.

Mai mult, joi, planeta Mercur se va muta în zodia Leu și în casa Parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor, unde va rămâne până în 26 iulie.

În plan sentimental, Mercur aflat în Gemeni va favoriza comunicarea în cuplu și îi va motiva pe Vărsători să călătorească împreună cu persoana iubită.

În plan profesional, Mercur îi va ajuta pe Vărsători să comunice și să colaboreze excelent la serviciu și chiar să își transforme colegii în prieteni.

Vineri, Vărsătorii vor ieși în oraș cu prietenii sau vor lua parte la un eveniment profesional, iar în weekend își vor „reîncărca bateriile” acasă.

Luna Plină de duminică le poate aduce Vărsătorilor informații utile privind anumite proiecte profesionale în care se pot implica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top