Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele încep săptămâna cu dreptul, în plan financiar și o încheie cu noroc în plan sentimental. În afaceri, negocieri și profesie, ziua de joi va fi cea mai norocoasă.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Balanță anunță șanse de câștig chiar de luni, când va fi Lună Plină în zodia Scorpion, unde, până în noiembrie, se va afla Marele Benefic Jupiter.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Iar Luna Plină și Marele Benefic vor influența în mod pozitiv casa Banilor din astrograma Balanțelor, ajutându-le pe acestea să înceapă săptămâna cu dreptul.

Și în prima parte a zilei de 1 mai, Luna și Jupiter vor acționa în casa Banilor, iar de marți seara până vineri, Luna va acționa în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor.

Pentru acestea, vor urma câteva zile pline, cu întâlniri, evenimente, mesaje, telefoane sau scurte călătorii. În ceea ce privește negocierile în afaceri sau examenele, Balanțele vor avea succes și motive de mulțumire, mai ales dacă acestea vor avea loc în cursul zilei de joi, 4 mai.

Vineri, 5 mai, Luna va ajunge în sectorul Casei și Familiei din astrograma Balanțelor care se vor implica mai mult în chestiunile administrative și gospodărești sau vor avea mai multe responsabilități față de o rudă.

Weekend-ul, dat peste cap

Mai mult, s-ar putea ca programul de weekend al Balanțelor să fie dat peste cap de o problemă ”casnică” urgentă, de vizita neașteptată a unei rude sau de invitația, pe ultima sută de metri, la un eveniment la care ia parte toată familia.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Neptun, care poate aduce vești foarte bune legate de actualul job sau de afacerea personală a nativilor, dar și cu intrarea Lunii în zodia Vărsător și în sectorul Iubirii și copiilor din astrograma Balanțelor, care anunță relații excelente cu copiii și chef de distracție.

Balanțele singure ar trebui să onoreze invitațiile primite pentru că duminică seara își pot întâlni marea iubire! Pentru Balanțele care au o relație, Luna aflată în zodia Vărsător anunță multă afecțiune și armonie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top