Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au noroc în plan financiar și reale șanse de a face schimbările dorite în carieră. Mulți dintre ei se vor îndrepta, acum, spre adevărata vocație.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă norocoasă pentru nativi, în special în plan financiar. Săptămâna va începe cu Luna Plină în Scorpion, zodie în care, până în noiembrie, se va afla Marele Benefic Jupiter.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină și Marele Benefic Jupiter vor dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor, aducându-le șanse de câștig și de recuperare a unor datorii sau recompense pentru activitatea din trecut.

Ziua de marți, 1 mai, va fi o zi perfectă pentru călătorii și mulți nativi Berbec vor îmbina utilul cu plăcutul, reprezentând compania pentru care lucrează la evenimente ce vor avea loc în străinătate.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de un aspect armonios format de Luna aflată în casa Comunicării și Mercur (planeta Comunicării) aflat în zodia Berbec. Pentru Berbeci, acest aspect va favoriza socializarea, negocierile, călătoriile și încheierea unor contracte avantajoase.

Luna va poposi în ”sectorul Străinătății” din astrograma Berbecilor începând de marți seara până vineri dimineața. Astfel, aproape întreaga săptămână va fi una potrivită pentru călătorii și pentru comunicarea sau colaborarea cu persoane din străinătate.

Nativii se gândesc în weekend la profesie

Sâmbătă dimineața, Luna va ajunge în sectorul Carierei din astrograma nativilor, alături de planetele Marte, Saturn și Pluton, anunțând un weekend în care nativii se vor gândi mai mult la profesia lor, la schimbările pe care și le doresc. S-ar putea ca unii dintre ei să ia în calcul schimbarea domeniului de activitate sau renunțarea la statutul de angajat în favoarea unei afaceri pe cont propriu.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios între Soare și Neptun, care îi va inspira pe nativi, le va amplifica originalitatea și creativitatea și îi va încuraja să ”reactiveze” un vis legat de carieră, la care, din diverse motive, au renunțat. Începutul de mai va aduce, pentru Berbeci, șansa de a se îndrepta spre adevărata vocație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top