Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii vor să reia o relație bazată pe pasiune sau se lasă atrași într-o astfel de legătură. În cuplu, infidelitatea nativilor sau suspiciunea partenerului provoacă probleme.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Gemeni începe cu Luna Plină în sectorul Profesiei și sănătății din astrogramă și anunță schimbări pozitive și vești importante pentru nativi. Iar asta, și pentru că în același sector se află (până în noiembrie) Marele Benefic Jupiter.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Unii dintre ei vor pune accent pe sănătate și își vor schimba stilul de viață sau vor fi interesați de noi diete, alții vor dori să își schimbe programul de lucru, echipa sau chiar job-ul, iar alții vor demara sau își vor consolida propriile afaceri.

De marți seara, Luna va ajunge în zodia Săgetător și va îndrepta atenția nativilor spre relația de cuplu, iar planeta Iubirii, Venus, aflată în zodia lor va aduce mai multă armonie și afecțiune. Totuși, miercuri ar putea să apară și tensiuni, dacă Gemenii vor ține cont doar de propriile opinii și vor încerca să impună programul zilei, fără să ceară și părerea partenerului.

Mijlocul săptămânii va fi excelent pentru noi afaceri, noi colaborări și noi parteneriate profesionale, iar în cursul zilei de vineri, nativii vor primi vești foarte bune de la un prieten de departe sau vești bune legate de un proiect sau o afacere care are legătură cu domeniile IT, comerț, turism sau comunicare.

În weekend, unii nativi vor fi tentați să reia o relație amoroasă, bazată mai mult pe pasiune sau se vor lăsa atrași într-o astfel de legătură.

Tensiuni din cauza infidelității

În multe cupluri, infidelitatea nativilor sau doar suspiciunea partenerului pot provoca mari tensiuni și va fi nevoie de tact, afecțiune și răbdare pentru a le ”dezamorsa”.

Pentru nativii care sunt ”trup și suflet” dedicați persoanei iubite, weekend-ul va fi frumos, cu distracție sau călătorii împreună cu partenerul și multe planuri de viitor.

Tot în weekend, Soarele va fi în armonie cu Neptun și îi va ajuta pe Gemeni să își găsească sponsori pentru proiectele proprii sau mentori și protectori pentru carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top