Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii primesc o ofertă de colaborare-surpriză, dar persoana iubită nu este încântată de schimbările dorite de nativi în plan profesional sau nu pare impresionată de succesul acestora.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Scorpion începe cu un eveniment foarte important pentru nativi: Luna Plină care va avea loc în zodia lor. În zodia lor se află și Marele Benefic Jupiter, care le va fi aliat puternic până la începutul lui noiembrie.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină din 30 aprilie va fi un moment excelent pentru nativii care vor să își schimbe viața cu adevărat și să ia decizii cu impact pe termen lung, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Toate evaluările și calculele pe care și le vor face vor beneficia din plin de prezența lui Chiron în zodia Berbec, pentru că acesta ți va ajuta pe nativi să se detașeze de problemele sau poveștile de viață ale altora și să nu mai încerce să ”salveze lumea”, ci să se concentreze pe prioritățile personale.

Marți seara, Luna se va muta în Săgetător, unde va rămâne până vineri și va îndrepta atenția Scorpionilor spre câștigurile financiare din munca proprie. Iar ziua de joi, 3 mai, va fi favorabilă negocierilor pentru un nou job sau o mărire de salariu sau semnării unui avantajos contract de colaborare.

Soluție miraculoasă pentru Scorpioni

Și ziua de vineri va fi cu noroc în plan profesional pentru că le poate aduce Scorpionilor o ofertă de colaborare-surpriză. În plan sentimental, însă, vineri pot să apară probleme în cuplu pentru că, de exemplu, persoana iubită nu este de acord cu schimbările dorite de Scorpioni în plan profesional sau nu pare foarte încântată de succesul obținut de nativi.

Sâmbătă, 5 mai, va fi o zi provocatoare pentru Scorpionii implicați în parteneriate de afaceri dacă aceștia nu își respectă obligațiile asumate prin contract, chiar dacă nu din vina lor.

Dar Jupiter, chiar retrograd, aflat în zodia lor va interveni la momentul oportun cu o soluție de-a dreptul miraculoasă. Duminică, Luna va intra în Vărsător, iar atenția Scorpionilor se va îndrepta spre familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top