Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Leu– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Leu. Leii pun accent pe carieră. Dacă încep o afacere, sunt ajutați de familie. În amor, fac declarații și cuceriri.

Horoscopul săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Leu pune accent pe schimbările din carieră, favorizate de Luna Plină care va avea loc în weekend.

Până atunci, Leii se vor concentra pe bugetul familiei, căutând, luni 30 octombrie, noi surse de venit sau solicitând un credit bancar. Chiar dacă suma obținută va fi mai mică decât cea dorită, ea putea acoperi nevoile familiei sau le va permite Leilor să demareze o afacere pe cont propriu.

Marți, 31 octombrie, Leii pot primi un ajutor financiar și de la părinți.

Miercuri, 1 noiembrie, va fi o zi complicată pentru Leii care au de rezolvat probleme ce implică relația cu autoritățile, iar zilele de joi și vinwri vor fi o zi pline de provocări la locul de muncă, relația cu șefii fiind cea mai vizată.

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în sectorul carierei din astrograma generală a Leilor. Chiar dacă e weekend, Leii pot primi vești extraordinare legate de cariera lor, cum ar fi cele privind o iminentă promovare sau o viitoare mărire de salariu.

Pentru Leii care au afaceri pe cont propriu, Luna Plină va veni cu împliniri, succes și profit.

Săptămâna se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în seara zilei de 5 noiembrie.

Mercur va rămâne în Săgetător până în ianuarie 2018 și va influența viața sentimentală a nativilor Leu și relația acestora cu copiii.

„Motivați” de Mercur, Leii vor fi tentați să facă declarații și cuceriri, dar Saturn le va cere să țină cont de efectul vorbelor pe care le rostesc, indiferent dacă e vorba de „șoapte de amor” sau promisiuni făcute celor mici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top