Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Pești - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Pești.

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii au noroc în dragoste, dar se concentrează pe carieră. Consideră că toți cei care îi iubesc îi iubesc oricum.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Pești anunță noroc în plan sentimental.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Iubirii din astrograma Peștilor, unde va rămâne până la 26 august.

Urmează, deci, aproape o lună de noroc în plan sentimental! Peștii singuri au, acum, șanse mari să își întâlnească Marea Iubire.

Marți, însă, motivați de Luna care va intra în zona Carierei din astrograma lor, Peștii se vor concentra pe profesie și mai puțin pe amor.

La fel vor face și miercuri, 2 august, când astrele vor fi de partea nativilor Pești care vor susține un interviu pentru un job sau un test pentru o promovare la actualul loc de muncă.

Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Banilor din astrograma Peștilor. Iar acest aspect astrologic va dura până la începutul anului viitor.

Uranus în casa Banilor aduce instabilitate, câștigurile fiind urmate de cheltuieli care golesc buzunarele și conturile, așa că Peștii vor învăța să fie mai economi și mai cumpătați.

Vineri, 4 august, Peștii se vor întâlni cu prietenii sau vor lua parte la un eveniment care le va permite să își extindă cercul social sau profesional.

Sâmbătă, 5 august, Peștii vor fi preocupați tot de carieră, promovare, socializare și de întărirea relațiilor cu persoanele care îi pot ajuta profesional.

Prietenii și partenerul de viață nu vor avea loc în gândurile lor, iar reproșurile nu vor întârzia.

Nici duminică situația nu se va schimba prea mult. În plus, oboseala își va spune cuvântul, iar Peștii nu vor dori decât să se odihnească și  să își încarce bateriile pentru săptămâna următoare.

Dar, în tot acest timp, Venus se va afla în casa Iubirii din astrograma Peștilor, așa cum am menționat mai sus. Cine îi iubește, îi va iubi, oricum…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top