Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Capricornii își pot rezolva, acum, problemele din cuplu. Cei singuri sunt tentați să se întoarcă la o fostă iubire.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Capricorn anunță schimbări în rutina zilnică a nativilor și o mai mare atenție acordată de către aceștia sănătății personale.

În plus, astrele îi ajută pe Capricorni să facă pace cu trecutul și să renunțe la situații sau persoane care, în această perioadă, nu fac decât să „îi țină pe loc”.

Nativii Capricorn trebuie să se pregătească pentru marile schimbări care vor începe în via lor după data de 20 decembrie. Atunci, Saturn, planeta care îi patronează, va intra în zodia lor.

Deocamdată, în această săptămână, Venus își va face simțită prezența în Săgetător și în Trecutului din astrograma Capricornilor (unde a ajuns în 1 decembrie) și va acționa în echipă cu Mercur retrograd, aflat în aceeași zodie.

Pentru mulți Capricorni, Venus și Mercur retrograd vor favoriza discuțiile în cuplu, evaluarea relației și găsirea unor soluții pentru atenuarea tensiunilor. Nu este exclus, însă, ca astfel de discuții să ducă și la hotărâri drastice, cum ar decizia de separare. Totuși, asupra acestor decizii se va reveni în ultima parte a lunii, după ce Mercur va reveni la mersul direct, iar Venus va ajunge în Capricorn.

Dar Venus în casa Trecutului și a Secretelor poate aduce și tentații, și împăcarea cu o fostă iubire.

Ziua de miercuri, 6 decembrie, va îndrepta atenția Capricornilor spre carieră, iar joi, în contul nativilor ar putea intra o sumă de bani importantă, fie ca bonus de la actualul job, fie ca dar de la un prieten.

Vineri, 8 decembrie, Capricornii pot primi vești de la cineva de departe sau pot stabili detalii importante legate de vacanța de sărbători.

Sâmbătă, 9 decembrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpion și în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor, unde va rămâne până în ianuarie 2018.

Pentru Capricorni, va începe o perioadă plină de dinamism, în care își vor extinde cercul de prieteni, vor deveni foarte activi pe rețelele de socializare sau vor putea lansa, cu succes, afaceri online.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top