Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Scorpionii vor avea încă un aliat: în 9 decembrie, în zodia lor va ajunge Marte. În zodia lor se află, deja, și Jupiter.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion anunță câștiguri financiare, dar și întârzieri în primirea unor bani sau cheltuieli urgente pentru cineva drag ori pentru schimbarea, în bine, a imaginii nativilor. Astfel se schimbări le-ar putea aduce Scorpionilor mai mult succes atât în plan profesional, cât și în iubire.

Prezența planetei Venus în casa Banilor din astrograma Scorpionilor le poartă noroc nativilor, dar îi și îndeamnă să cheltuiască mulți bani și să se răsfețe.

În sectorul financiar din astrograma Scorpionilor se află și Mercur retrograd, care poate provoca întârzieri în primirea unor sume de bani sau modificarea neașteptată a unor înțelegeri care păreau bătute în cuie.

Dar Mercur retrograd îi poate ajuta pe Scorpioni să recupereze datorii sau să își suplimenteze veniturile sin colaborări cu foști colegi sau chiar parteneri de viață.

Din 9 decembrie, Scorpionii vor primi un ajutor extraordinar din partea astrelor: planeta Marte va intra în zodia lor, alătur de Marele Benefic Jupiter, aflat aici din 10 octombrie. Iar Marte îi patronează pe Scorpioni, deci le va amplifica magnetismul și puterea personală.

Scorpionii au intrat, oricum, într-o perioadă de mari schimbări, care va dura până în noiembrie 2018.

Această săptămână va începe cu aspecte astrale care vor îndrepta atenția Scorpionilor spre relația de cuplu, iar armonia dintre Luna, aflată în casa Mariajului și Jupiter, aflat în zodia lor, se va regăsi și în cuplu, dar și în relația nativilor cu principalii colaboratori.

Miercuri, 5 decembrie, Scorpionii vor primi vești bune legate de bani, dar s-ar putea ca aceștia să întârzie ori să fie mai puțini decât sperau.

Joi, 6 decembrie, Scorpionii vor fi tentați să ceară o mărire de salariu, dar, cel mai probabil, vor renunța pentru că șefii nu vor fi disponibili sau vor începe discuția amintind despre problemele financiare ale firmei ș.a.m.d.

Vineri, 8 decembrie, Luna va intra în zodia Fecioară, anunțând un weekend numai bun de petrecut în compania prietenilor apropiați (Fecioara patronează casa Prietenilor din astrograma Scorpionilor).

Dar cel mai important eveniment al săptămânii va avea loc sâmbătă, 9 decembrie. Atunci, Marte, planeta care îi patronează pe Scorpioni, va intra chiar în zodia lor.

Marte va rămâne în Scorpion până în ianuarie 2018 și va acționa împreună cu Marele Benefic Jupiter pentru ca Scorpionii să facă schimbările dorite în viață.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top